SZABADI ISTVÁN
a Mi Hazánk Mozgalom pártigazgatója
és országgyűlési képviselője

Bejelentő kérdőív

Tisztelt Honfitársunk!


ÖNHÖZ szólunk,
aki valamely állami szervnél – egészségügyi, szociális, gyermekvédelmi, oktatási vagy bármely más területen – dolgozik, és nap mint nap arra kényszerül, hogy a COVID oltással vagy létszámcsökkentéssel fenyegetve szó nélkül eltűrje a Kormánytól kapott megaláztatásokat.
Fizetése évek óta nem, vagy csak jelképes összegben nőtt, amire válaszul azt kapja, örüljön, hogy egyáltalán van hol dolgoznia. Munkáját mindezek ellenére legjobb tudása szerint, lelkiismeretesen és becsülettel végzi, mert tudja, ha Ön kiesik, feladata a többiekre hárul, és előbb-utóbb a kártyavár összedől.
A Kormánnyal ellentétben nekünk fontos az ÖN véleménye, még akkor is, ha nem a Mi Hazánk szavazótáborához tartozik. Biztonsága érdekében létrehoztunk egy anonim bejelentő felületet.
Ezen keresztül név nélkül bátran megoszthatja velünk véleményét, tapasztalatait, amit az őszi ülésszakban a parlament elé terjesztünk. Kérésünk az, hogy bejelentését az otthoni gépén tegye meg, hogy munkahelyén ne tudják lekövetni. Higgye el a rendszer működése nem a Kormányon, hanem ÖNÖN múlik, épp itt az ideje, hogy ezt a Kormányban is tudatosítsuk!
FONTOS: nem tárolunk semmi egyéb adatot (sem IP-címet, nem mentünk cookies-t a gépére), mert bennünket csak Ön véleménye érdekel és azok az adatok, amelyek Ön megad!
1.Szakmai terület, amivel kapcsolatban véleményét kifejteni szeretné:


2.A probléma rövid leírása:


A gombra nyomással rögtön beküldi a kérdőívet, ezért kérjük, hogy előtte ellenőrizze, minden rendben van-e! Köszönjük!